derin derin Author
Title: Terazi Burcunun Özellikleri
Author: derin
Rating 5 of 5 Des:
Terazi Burcunun Özellikleri: Terazi burcundaki insanlar tıpkı terazinin sembolüne uygun hareket ederler. Haklıyla, haksızı, doğruyla,...

Terazi Burcunun Özellikleri:


www.bizcebilgiler.blogspot.comTerazi burcundaki insanlar tıpkı terazinin sembolüne uygun hareket ederler. Haklıyla, haksızı, doğruyla, yanlışı çok iyi bir şekilde ayrıt edebilirler.  Etrafta olan haksızlığa kesinlikle tahammül edemezler ve anında sanal bir mahkeme kurarlar. Her konuda objektiftirler.  Ama konuların detaylarına inmekten nefret ederler.



Terazi Burcu Kadınları:  Son derece düzgün ve şık insanlardır. Çok sıcakkanlıdırlar. Etrafındaki insanlarla her konuda tartışabilir veya fikirlerini beyan edebilirler. Modayı takip etmeyi sevmezler. Ama girdikleri her ortamda  cazibelerini gösterir ve ilgi odağı olurlar.
 Terazi  Burcu Erkekleri:  Terazi burcu erkeği son derece düzgün ve samimidir. Ve karşılarındaki insanlardan da samimiyet beklerler.  Çok iyi olduklarından dolayı çevrelerinde çok sevilen insanlardır.  Hiçbir zaman sert olmayı beceremezler. Ve  son derece bakımlıdırlar.


About Author

Advertisement

Yorum Gönder

 
Top